semester baru bermula  

assalamualaikum kpd semua,
pertama kali aku mintak maaf sebab dah lama tak posting dekat blog ni sebab tiada internet..
yela.. semester ni baru je naik..tapi yang terkejutnya bila dapat maklumat yang fkekk sekarang dah start mulakan permarkahan yang terbaru untuk semester ni..yang pasti sekarang ni semua pelajar kena belajar lebih sebab :

1) markah melalui peperiksaan 70%.
2) Markah untuk kerja kursus, Lab report, kerja berkumpulan cuma 30%.

Dengan kata lain, untuk score subjek semester ni memang payah sikit.Nak tak nak semester ni kenalah rajin belajar.. selamat berjayalah untuk semua pelajar khasnya fkekk dan umumnya Utem. tak taulah fakulti lain ikut skema permakahan yang sama tak?

p/s: minta maap kalau blog ni banyak kekurangan.. selamat datang gak di ucapkan kepada pelajar baru masuk..

AddThis Social Bookmark Button

6 comments

Post a Comment